Laurens Radiatoren webshop voorraad

Vrijstaande industriële ribbenbuis radiator in loftstijl

 

Deze vrijstaande industriële ribbenbuisradiator is een robuust model met 3 buizen boven elkaar en heeft daardoor een krachtige warmteafgifte.

Het is ons stoerste model met dikke buizen en stoere ribben in de grootste uitvoering.

Daarom ideaal voor een loft en zeker een blikvanger in een wooninrichting met industriële accenten.

Dit is een nieuwe radiator. De lak is transparant .

Hierdoor zie je de lasnaden en het brute materiaal goed.

Sluit deze radiator aan op een Centrale Verwarming systeem.

Daarbij maakt het niet uit of je CV op aardgas, olie of met een warmtepomp werkt.

 

Extra informatie

Gewicht 65 kg

Afmetingen 200 × 16 × 59 cm

Uitvoering

Standaard met afgebeeld kraanwerk

Leveringstermijn

Direct beschikbaar binnen 3 tot 5 werkdagen

Vrijstaande ribbenbuis radiator 200 cm lang, 59 cm hoog, 16 cm diep – 2644 Watt
2.005,00 € 2

1.421,75 €

 • 65 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen1

Modus Inox badkamerradiator inclusief kranen

 Minimalistisch en mooi gepolijste roestvrijstalen badkamerradiator.

Deze radiator is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal zodat u deze badkamerradiator 10 tallen jaren in de badkamer kunt laten hangen.

De radiator mag bij normaal gebruik in de badkamer nat worden en zal in tegenstelling tot gelakte radiatoren niet gaan roesten door invloed van water. De toepassing in sauna´s is ook geen probleem.

De muurbevestigingbeugels zijn verstelbaar en van het zelfde inox materiaal gemaakt als de radiator.

Deze radiatoren zijn prima geschikt voor CV maar kunnen door ons ook als elektrische variant geleverd worden.

De Modus Inox radiatoren die we hier aanbieden zijn nieuw en ongebruikte voorraad modellen. Wegens onze aanstaande verhuizing naar ons nieuwe pand bieden we deze radiatoren met interessante korting aan.

De Modus Inox wordt inclusief kraanwerk geleverd.

Voor meer info en technische fiches kijkt u op onze Laurens Radiatoren info website 

 

 
Modus Inox badkamerradiator B x H =530 x 1206 mm met een vermogen van 488 Watt inclusief chromen kraanwerk
879,00 € 2

755,04 €

 • 65 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen1

Nieuwe Ribbenbuisradiator 400 cm lang

 

Deze horizontale ribbenbuisradiator is een robuust model dat goed kan dienen als garage radiator.

Of als warmte gordijn voor een glaspartij in een woonkamer of showroom.

De klant die bij ons deze radiator op maat liet maken vergiste zich in de lengte waardoor de radiator een meter langer was dan de ruimte waarvoor deze bedoeld was..

Natuurlijk hebben we een kleinere mogen maken maar was deze radiator helaas overbodig.

Door subsidie van de oorspronkelijk opdrachtgever kunnen we u deze radiator nu voordelig aanbieden.

Het kraanwerk is inbegrepen.

 

Extra informatie

Gewicht 125 kg

Afmetingen 400 × 16 × 53 cm

Uitvoering

Standaard met afgebeeld kraanwerk

Leveringstermijn

Direct beschikbaar binnen 3 tot 5 werkdagen

Spiralix ribbenbuis radiator 400 cm lang, wit , 5515 Watt
3.162,00 € 2

2.057,00 €

 • 125 kg
 • Het laatste exemplaar
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen1

Nieuwe gietijzeren ArtDeco radiator met antieke kraan

Onze gietijzeren ArtDeco radiatoren zijn nieuw en worden tijdelijk inclusief een retro kraan type Freddo-Caldo met houten handvat geleverd.

 

De nostalgische ArtDeco is leverbaar in 4 hoogtes van 51 cm, 66 cm, 76cm en 96 cm. De standaard kleur is RAL 7022 mat  (Old Grey)

De ArtDeco is bedoeld om op het centraal verwarmingssysteem te worden aangesloten. Deze radiator beschikt over 3 x 1/2¨ aansluitpunten en kan diagonaal, of enkelzijdig (links of rechts) worden aangesloten waarbij de aanvoer altijd bovenaan gemonteerd dient te worden. Op speciaal verzoek kan de Art Deco ook geschikt gemaakt worden om op een andere manier aangesloten te worden.

 

Toepassing

 

De ArtDeco komt het best tot zijn recht in kastelen, gerenoveerde hoeves en herenhuizen. Sfeervolle horeca gelegenheden, gerenoveerde treinstations en overheidsgebouwen-musea zijn ook gewilde locaties voor deArtDeco.

In moderne woonhuizen en kantoren wordt deze radiator vaak als blikvanger in de hal of ontvangstruimte geplaatst.Hierbij dient het interieur niet persé nostalgisch of antiek te zijn. De ArtDeco laat zich prima combineren met uiteenlopende moderne stijlen.Met de keuze van het juiste kraanwerk, is de ArtDeco een verrijking voor uw interieur.

 

Meer info over de ArtDeco gietijzeren radiatoren vind je op onze infowebsite

Nieuwe gietijzeren radiator met gratis nostalgische kraan

905,08 €

 • 56 kg
 • Het laatste exemplaar
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen1

Verticale ribbenbuisradiator Spiralix 180 cm – 1200 Watt – nieuw

 

Nieuwe ribbenbuisradiator in verticale uitvoering in mat zwarte lak.

Hierbij zie je de lasnaden en het solide materiaal. Industriële look.

Industrieel design van weleer.

Retrodesign met behulp van hedendaagse technologie maakt van de Spiralix een gewild interieur element voor mensen die op zoek zijn naar radiatoren met karakter.

Waar komt de Spiralix tot zijn recht?

In industriële gebouwen of woningen met grote glaspartijen, in oude pakhuizen die omgebouwd zijn tot appartementen voor trendy bewoners…musea, stations en horecabedrijven die niet alleen warmte willen maar juist ook karakter en sfeer willen uitstralen!

Meer technische info vindt u hier 

 

Spiralix Vertical RAO2 in mat zwarte lak, inclusief Retrowheel kraanwerk
1.615,00 € 2

1.563,32 €

 • 36 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen1

Antieke elektrische gietijzeren radiator met bordenwarmer – dubbel verwarmd kastje

Radiator met dubbel warmhoud-kastje en eenvoudige bies, landelijke stijl.

Dit meer ingetogen en strakkere model met het dubbele kastje komt uit dezelfde periode en is gered uit een Frans chateau.

U begrijpt dat dergelijke zeldzame radiatoren vaak niet eens meer te koop worden aangeboden.

Deze originele bordenwarmer is door ons elektrisch uitgevoerd met een thermostatisch instelbaar warmte-element. Dit element verwarmt de vloeistof in de radiator. Hierdoor wordt de ruimte lekker verwarmd maar ook de borden, glazen of de handdoeken in het verwarmde kastje. Je kunt deze bordenwarmer als verwarming in een landelijke keuken plaatsen en tegelijk genieten van warme borden zo gauw je die nodig hebt. Het is natuurlijk een een sieraad voor je keuken en je hoeft geen hak en breekwerk te laten uitvoeren om een CV leiding aan te leggen. Een normaal stopcontact is voldoende. Ook voor de grotere badkamer is dit een bijzondere en praktische verwarming. Je kunt je handdoeken opbergen in de radiator waardoor je altijd voorzien bent van warme handdoeken. Origineel zijn deze radiatoren ontworpen om te werken op een centraal verwarmingssysteem. En dat is ook bij deze elektrische variant nog steeds mogelijk mocht u dat liever hebben. Steeds meer mensen willen graag de elektriciteit die ze opwekken met zonnepanelen graag zo optimaal mogelijk gebruiken. Met deze antieke gietijzeren bordenwarmer is dat zonder problemen mogelijk. De radiator wordt kant en klaar geleverd en is direct klaar voor gebruik

Antieke gietijzeren bordenwarmer

3.587,65 €

 • 185 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen1

Laurens Classic Badkamerradiator

De Laurens Classic Badkamerradiator is een echte tijdloze klassieker onder de badkamerradiatoren!
De populaire badkamerradiator Laurens Classic heeft een klassieke ladder constructie met mooi gevormde D-profielen en massief ogende buizen. Deze Laurens Classic levert voldoende vermogen om ook grotere badkamers te kunnen verwarmen.
Deze ladderradiator biedt voldoende ruimte voor het verwarmen van badhanddoeken en maakt het mogelijk bijkomende praktische kapstokken en handdoekhouders te bevestigen.

De badkamer radiator Laurens Classic is zeer flexibel als het gaat om mogelijke varianten, kleurconcept en afmetingen. De radiator kan worden op maat geproduceerd worden voor bijna iedere badkamer. Dubbele coating garandeert een constant en mooi oppervlak met een goede bescherming tegen corrosie.

Toepassing

Deze radiatoren zijn bedoeld voor de badkamer, keuken of berging. De Laurens Classic Badkamerradiator dient op het centraal verwarmingssysteem te worden aangesloten. Aansluiting van onderaf is standaard, aanvoer en retour mogen worden omgewisseld.
Aanvoer van bovenaf kan alleen met een Laurens stijgbuis in de retour.

Laurens kan deze radiator voor u ook puur elektrisch uitvoeren, indien u niet over het benodigde leidingwerk beschikt of in uw badkamer geen hak- en breekwerken wil laten uitvoeren.

Verder kan de Laurens Classic Badkamerradiator door uw installateur ook als combinatie-radiator worden uitgevoerd. In het stookseizoen stookt u op het CV systeem, en buiten het stookseizoen elektrisch. Wij leveren hiervoor de benodigde onderdelen zodat u het hele jaar door kunt genieten van een warme badkamer.

Als optische ruimtedeler komt de Laurens Classic Badkamerradiator ook heel mooi tot zijn recht. De radiator kan haaks op de muur geplaatst worden dmv de apart leverbare voeten set en wandbeugel.

 

Technische Fiche & prijzen 

Laurens Classic badkamerradiator kleur RAL 9016 wit

262,57 €

 • 12 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen1

Laurens Centrix Badkamerradiator

De Laurens Centrix is een variant op de Laurens Classic met als verschil de midden-onder-aansluiting van 50 mm.

Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De Laurens Centrix is een recht model met ruime uitsparingen voor handdoeken .

Standaard is deze radiator voorzien van 4 x 1/2¨ aansluitingen én een midden-onderaansluiting van 2 x 1/2¨ met een hartafstand van 50 mm. Deze radiator is standaard voorzien van een degelijke bevestigingset en omvat 4 ophangconsoles.

 

Deze radiator wordt standaard extra beschermd door een dubbele laklaag. Deze badkamerradiator kan voorzien worden van een apart Laurens handdoekrekje om de radiator tijdens het opwarmen van de handdoeken niet te veel af te dekken en de radiatorlak te ontzien.

De badkamer radiator Laurens Centrix is zeer flexibel als het gaat om mogelijke varianten, kleurconcept en afmetingen. De radiator kan worden op maat geproduceerd worden voor bijna iedere badkamer. Dubbele coating garandeert een constant en mooi oppervlak met een goede bescherming tegen corrosie.

Tip: Deze handdoekradiator  ziet er zeer goed in structurele of antieke kleuren.

We passen deze badkamer radiatoren aan!  Uw favoriete kleur, passende aansluiting of andere afmetingen? Geen probleem! U profiteert van maatwerk mogelijkheden van Laurens!

Toepassing

Deze radiatoren zijn bedoeld voor de badkamer, keuken of berging. De Laurens Centrix dient op het centraal verwarmingssysteem te worden aangesloten. Aansluiting van onderaf is standaard, aanvoer en retour mogen worden omgewisseld.

Laurens kan deze radiator voor u ook puur elektrisch uitvoeren, indien u niet over het benodigde leidingwerk beschikt of in uw badkamer geen hak- en breekwerken wil laten uitvoeren.

Verder kan de Laurens Centrix door uw installateur ook als combinatie-radiator worden uitgevoerd. In het stookseizoen stookt u op het CV systeem, en buiten het stookseizoen elektrisch. Wij leveren hiervoor de benodigde onderdelen zodat u het hele jaar door kunt genieten van een warme badkamer.

Als optische ruimtedeler komt de Laurens Centrix ook heel mooi tot zijn recht. De radiator kan haaks op de muur geplaatst worden dmv de apart leverbare voetenset en wandbeugel.

 

Technische Fiche & prijzen 

Laurens Centrix badkamerradiator kleur RAL 9016 wit

296,45 €

 • 12 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen1